super – exclusive: прашка със стомашно разстройство след як купон по време на екскурзия из муроландия!!! държавата пред колапс!!!

.
2012-the-movie-the-2012-movie-28311600-1920-800
.
по все още неокончателно потвърдени данни от хипер професионалната светска репортерка на информационна агенция (иа) ‘селска визитарка’ и mitv подлизурка муцинкова, супер яката поп-фолк дива и тотална диктаторка на културния фронт п. гюбекова е получила остро стомашно разстройство вследствие на преяждане с позастояли морски дарове на едно от поредните партита на фестивала на вината във вила ‘мъстия ди кукундела’, област долна куропандия.
маститата баш културтрегерка незабавно е била транспортирана с реактивния правителствен турбо-джет до академическата болница. там за нея ще полага грижи екип, под ръководството на акад. костилковски, който веднага е отпочнал интензивно лечение с компот от шипки и строга диета с мушмули. според някои анализатори не е изключено спешно да бъде свикан съвета за национална сигурност с цел предотвратяване на масови безредици, вледствие на трагичната новина. засега не се съобщават повече подробности, очаквайте следващите ни репортажи!
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *