super – exclusive: прашка със стомашно разстройство след як купон по време на екскурзия из муроландия!!! държавата пред колапс!!!

.
2012-the-movie-the-2012-movie-28311600-1920-800
по все още неокончателно потвърдени данни от хипер професионалната светска репортерка на информационна агенция ( иа ) ‘селска визитарка’ и mitv подлизурка муцинкова, супер яката поп-фолк дива и тотална диктаторка на културния фронт п. гюбекова е получила остро стомашно разстройство вследствие на преяждане с позастояли морски дарове на едно от поредните партита на фестивала на вината във вила ‘мъстия ди кукундела’, област долна куропандия.
маститата баш културтрегерка незабавно е била транспортирана с реактивния правителствен турбо-джет до академическата болница. там за нея ще полага грижи екип, под ръководството на акад. костилковски, който веднага е отпочнал интензивно лечение с компот от шипки и строга диета с мушмули. според някои анализатори не е изключено спешно да бъде свикан съвета за национална сигурност с цел предотвратяване на масови безредици, вледствие на трагичната новина. засега не се съобщават повече подробности, очаквайте следващите ни репортажи!
а. асенов