exclusive: прашка с пришка на г*за – отменя парти

.

dupe-belezi-plaj-banski-jena-seks-67956-500x334

.
дългоочакваното световно събитие на века – предгодежното фен-парти на супер яката поп-фолк дива прашка се отменя !!!
това стана ясно късно снощи от официален press release до медиите на началника на кабинета на пиарката на звездата кюлотина космитестикулова. в изявлението не са дадени подробности за причините, предизвикали отмяната на най-важното светско събитие през последните няколко столетия в северното полукълбо, но според някои неназовани източници, близки до супер яката поп-фолк дива, причините били от здравословен характер, и най-вероятно ставало въпрос за остър възпалителен процес, в неуточнена част от долната половина на тялото.
според мигновено плъзналите слухове обаче, личният лекар на прашка й бил забранил категорично да използва задните си части за каквито и да било цели за неопределен период от време. подробности щели да станат ясни по-късно днес, в ранния следобед, за когато е насрочена специална ексклузивна пресконференция за медиите, в голямата зала на балканския медиен конгресен център в центъра на клатикортево.
като реакция на трагичната новина, официален правителствен говорител заяви, че министрите са в течение на ставащото, следят отблизо ситуацията и призова журналистите за отговорно поведение, чиято основна цел трябвало да бъде предотвратяване на масова паника и безредици, които биха могли да застрашат националната сигурност на страната и да доведат до значителни щети за икономиката. въпреки това, индексите на азиатските пазари веднага реагираха негативно на новината и се сринаха с цели 15 базисни пункта.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *