exclusive: прашка ‘прецакана’ от меца ! ? ! ? ! ?

.

998705_375_282_4x3

.
невиждан и безпрецедентен по размерите си скандал е на път да взриви чал … ъъ … ‘поп-фолк’ средите, а заедно с тях и българската културна общественост в лицето на милионите екзалтирани ‘поп-фолк’ фенове и фенки! само преди няколко минути saznc.com научи от достоверен източник, приближен на генералната меринджърка и върховна пиарка на супер яката ‘поп-фолк’ дива прашка, кюлотина космитестикулова, че като първоначална фаворитка за ролята на главна ‘поп-фолк’ сензация при откриването на новата трибуна ‘моци’ на разградския стадион ‘лудогорец арена’, била определена не сръбската фурия меца меличкович, а нашата родна супер яка поп-фолк дива прашка!
там, покрай морето от положителни емоции при въвеждането в експлоатация на новото съоръжение, както стана ясно по-късно, се разиграли и някои не дотам лицеприятни сцени довели до съществено стилистично разнообразяване и дообогатяване на твърде често отвлечения, десемантизиран и клиширано официализиран език на съвременния масов печат, с очаквано трайни последици за някои от участниците, а като краен резултат се получило и едно неочаквано сближаване на публичната речева практика с разговорно-комуникативните модели на народонаселението, напоследък твърде често несправедливо назовавано с нищо незаслуженото и пренебрежително ‘матрял’.
решаваща, за внезапната промяна в програмата, се оказала намесата на личната екстрасенска (и прочута контактьорка с извънземни) на прашка – леля манга, която в спешен телефонен разговор уведомила своята подопечна, че според личния й хороскоп, датата 15.05.2015 г. не е особено подходяща за каквито и да било сценични изяви, дори и в българската провинция, където от както свят светува чал … ъъ … ‘поп-фолкът’ е основополагащ фундамент на културната битийност на широките народни маси в най-тесния смисъл на думата.
като благодарност за добре свършената работа и избегнатите излишни главоболия, прашка се заклела пред чудодейната икона на българския ‘поп-фолк’ мазис, да му принесе в дар две изключително тлъсти агнета, оставени живи след гергьовден точно за такива спешни случаи, а курбаня щял да бъде осветен лично и ексклузивно от самата върховната жрица на върховния културологично-представителен култ у нас – мамелия!
в светлината на тези нови обстоятелства, вече едва ли е тайна защо се стигна и до неприятните събития след края на мача, намерили толкова широк отзвук във всички медии и социални мрежи. изводът е повече от ясен и налагащ се от само себе си: ‘никога не предприемайте някакви сериозни действия и начинания преди да проверите в хороскопа си, дали необходимите за успеха ви условия ще са налице!’
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *