eurobasket 2015 стартира днес

.
EuroBasket_2015_logo
.
от днес започва най-благодатното време за всички приятели на най-академичния колективен спорт!
стартът на европейското първенство по баскетбол за мъже е днес от 16.00 ч. българско време с четири срещи, в четири различни града, в четири страни: – берлин – германия, монпелие – франция, загреб – хърватия и рига – латвия.
тези от вас, които все още не са си подготвили достатъчно количества бира и мезета, все още имат възможност да си попълнят запасите в близките часове. побързайте!
***
както винаги вниманието на редакционният колектив на saznc.com е съсредоточено върху участието на сърбия. тя стартира от позицията на седмото си място от миналото първенство в словения. макар и оценявано от мнозина сръбски специалисти и анализатори като провал, за доста държави на континента такава позиция си остава постижение – мечта, с което живеят поколения наред! разплитането на тази изключително интересна загадка, наречена “сръбски баскетбол”, може да започне днес в 19.00 ч. с  първия сблъсък на плавите срещу бронзовите медалисти от предишното първенство – испания. хубав съперник, изключително подходящ за едно … блестящо начало! и другите съперници на сърбите в групата не са лоши – италия, турция, германия и исландия.
сериозни кадрови проблеми плавите нямат (милош теодосич и н. биелица отново се очертават като главни действащи лица, да видим, кои ще са най-гръмогласните им съпровождащи) и всички сме в очакване да видим как точно, аджеба, ще преглътнат такава голяма хапка като испания! и ако евентуално се издънят на старта, как после ще успеят да компенсират изоставането. впрочем, от шестте отбора в групата, в следващата фаза ще продължат четирите най-добри, така че не е съвсем изключено и да прескочат груповата фаза.
на този адрес можете да следите всички подробности около първенството, включително и схемата на състезанието.
http://www.eurobasket2015.org/en/compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2015.roundID_9322.coid_%7B8882047D-B043-44F7-9A6D-C978953347D7%7D.articleMode_on.html
пълна наслада от двубоите можете да изпитате като превключите на nova sport и diema sport 2 hd.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *