* шок!

.

sexy-woman-reading-dan-haraga

.
вчера българската музикална и културна общественост бе разтърсена за пореден път от изключително неприятен инцидент, при който една титанична фигура в пейзажа на родната музикална действителност беше подложена на истинско мъчение, по ирония на съдбата, неволно предизвикано от самата нея.
в ранния следобед, малко преди ракияно време, както си му е реда, супер яката поп-фолк дива прашка напуснала дома си, съвсем рутинно хвърляйки коси погледи наляво и надясно с крайчетата на бадемовите си очи. (този, първоначално несвойствен за нея навик, постепенно се превърнал в неделима част от ежедневието й. той се затвърдил окончателно у естествено запазения й атавистичен характер в онзи повратен за нея момент, в който, покрай уникалните вокално-инструментални способности на тучните й гърди, останалата част от не по-малко подсъдно съблазнителната й фигура била забелезана и от любителите на бели потници и студена бира. някъде по това време тя окончателно изпаднала под влиянието на неизменно преследващото я чувство, че всеки момент от някъде може внезапно да долети зъл змей-горянин, да я отнесе в някоя тъмна и мрачна пещера, неотбелязана на никоя карта, и там да се загубят.)
след като се убедила, че на хоризонта не се очертава точно такава непосредствена заплаха прашка въздъхнала облекчено и се отправила към козметичния салон, където, както винаги, обвзет от професионална треска я очаквал личният й масажор, натоварен с отговорната задача да удостоверява на място свежестта на сертифициращите й органи.
също така, както винаги, съвсем дискретно и ненатрапчиво я последвали и дежурящите пред входа й папараци, жадни да я заснемат в новата й рокля на розови пеликани. групичката тъкмо изминала няколко пресечки, когато дивата, унесена в задълбочен разговор по телефона, вместо в козметичния салон, се намъкнала във входа на някаква … книжарница.
макар в началото да не осъзнала грешката си, след като се полутала и не успяла да намери познатото масажно легло, изострените й инстинкти проработили, алармирайки я за излъчващата се от томовете на класиците негативна енергия. измъквайки се на бегом от притеснителното обкръжение на всякакви ужасни предмети като романи, учебници, речници, справочници и т. н., вече на свобода, тя плюла три пъти в престъпно съблазнителната си пазвата и облекчена потърсила уюта на съвременната козметична индустрия.
свидетели на неприятния инцидент споделили с присъстващите представители на медиите дълбокото си възмущение от ставащото напоследък все по-нахално и арогантно присъствие на разни учреждения от рода на библиотеки, книжарници, читалища, копирни центрове, издателства и др. подобни, и неотменно свързаните с тях вредни за здравето на редовия консуматор явления като четенето и писането.
още по-сериозна тревога предизвиквали също и все по-нарастващото число на доскоро недопустими за телевизионното съдържание на съвременните средства за масово осведомяване теми, свързани директно или не, с такъви недостойни човешки прояви. некои граждане се изказале твърде съчувствено към пострадалата звездна vip-персона. чули се дори гласове, че е крайно време да се вземат спешни законодателни мерки и писането и четенето да се забранат със закон.
група ентусиасти пък веднага намерили няколко листа и един химикал и обявили, че започват да събират подписка в подкрепа на предложението. те били водени от позива на високия си обществен дълг да направят всичко възможно за да защитят една от малкото природно надарени личности на отечеството, способни да задоволят най-комплексно вълчия глад на великомудри казанджие и тамам изтедепсани авджие за ентелектуално всеобщение и добропослушание.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *