човекът – отбор 3 или как данило асприля подгони ‘дързост и красота’

.

_49T8051

.
14.08.2015 г.
литекс – пирин  1 : 0
***
не че тази среща заслужава някакво особено внимание от гледна точка на качеството на футбола, но новата успешна промоция на поредната серия в ловешката епопея ‘човекът – отбор 3’ няма как да бъде подмината с лека ръка.
най-сериозният кандидат за титлата ‘почетен гражданин на ловеч’, данило асприля, и днес представи на вниманието на все по-многобройнита си аудитория нови аспекти от несъмнения си футболен талант, забивайки поредното си победно попадение. пу, да не му е уруки!!!
при това положение на нещата, много вероятно се очертава и забиването на някое прелестно създание в някое от почти толкова многобройните, колкото епизодите на ‘дързост и красота’, увеселителни заведения в милата ни татковина.
тя напоследък се сдобива с такова количество нови спортни площадки и игрища, че нищо чудно, ако след някое и друго лето осъмнем не с един, а с цели двама нови стоичковци или лечковци! е, тогава ша видат те, германците, как се става световен шампион насред бразилия!
ама и да натурализираме асприля няма да е лошо! ич даже! ей, тъй на – за всеки случай! да ни е по-сигурна световната титла!
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *