черно – бяло превъзходство

.

Lokomotivplovdiv

.
23.08.2018 г.
нефтохимик – локомотив пд 1 : 3
***
през този футболен сезон вече започна да придобива очертания основният сблъсък в ‘а група’. по всичко личи, че главни участници в него (благодарение и на формата, в която са ‘левски’ и ‘цска’) ще са представителите на севера – ‘лудогорец’ и ‘литекс’ и конкурентите им от юга – пловдивските ‘ботев’ и ‘локомотив’ (евент. чудото ‘любимец’, ако продължи със сензационните си юначества)
снощи ‘локомотив’ пд категорично потвърди заявката си за място в челната шестица, побеждавайки с лекота ‘нефтохимик’. въпреки не лошото начало за домакините и красивия гол на петков, пловдивчани без особено напрежение взеха развитието на мача в  … ‘крака’ и потвърдиха предварителните очаквания за категоричен успех. бразилските попълнения се справиха достатъчно добре и засега оправдават присъствието си на терена. трябва да отбележим, обаче, че ‘нефтохимик’ в момента не е в най-доброто си състояние, което до известна степен обезценява победата на гостите.
въпреки спешното включване на петър димитров в състава на бургазлии, наскоро възстановеният от контузия халф не успя да покаже и наполовина от играта, която видяхме миналата година в предишният му отбор ‘славия’.
там той беше движеща сила, а днес го виждаме в съвсем различна светлина. очевидно ще му е необходимо още време докато възвърне миналогодишната си форма. иначе българският футбол ще се окаже с един майстор на волетата по-малко. което не е добре!  дано с напредването на шампионата нещата да се променят в положителен смисъл и димитров да започне отново да рисува славни траектории с топката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *