слаба работа и важно съобщение

.

5099741

.
19.09.2015 г.
лудогорец – ботев 2 : 1
***
победата си е победа и това е единствената добра новина от събитието. но за какво бяха бутафорните изпълнения срещу ‘славия’ и ‘берое’!? особен вид ‘неочаквана ваканция’ по никое време? то, циганското лято изкушава, разбира се, но времето до следващия юли изобщо не е толкова далеч, колкото им се струва на някои. най-важното – играта! не е това, което трябва да бъде! дали ще стане – един господ знае! а, дано, ама … в края на краищата, лига европа е може би по-добрият вариант за орлите. но и за този турнир изискванията не са много по-ниски от тези в шл.
не че е фатално, но шампионската титла на разградчани може да остане само скъп спомен и сладка утеха, ако до края на годината шампионите не започнат да играят по шампионски.
***
09.10.2015 г.
‘ … съъобщава се … на населението: … ‘
във връзка с горната констатация, и натрапчивото усещане и предчувствие за все по-доминиращото присъствие на непреодолими пречки при намирането на достатъчно сериозни аргументи, невдусмислено сочещи в полза на по-подробно отразяване на надпреварата в ‘а група’, ръководството на saznc.com със съжаление е упълномощено да заяви, че преминава към значително по-щадящ психиката на феновете формат на отразяване на първенството, предполагащ появата на нови публикации в категорията само и единствено в случай на възникване на събития и изяви, поне отчасти кореспондиращи с общоприетите представи на българските любители на футбола за качествен продукт на поне средноевропейско ниво, отговарящ, като цяло, на оценка по ‘rate by saznc.com’ от минимум 4,5 пункта.
дотогава останете с програмата на любимата ви медия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *