регрес

.

5099741

.
28.09.2013 г.
лудогорец – ботев 0 : 0
***
очакванията за тази среща не се оправдаха. лидерите изиграха мача в ‘нормално’ за нашето първенство темпо, без да се хвърлят в битка за победа на всяка цена. на моменти играта беше така спокойна и миролюбива, че ни обхвана усещането за приятелско гостуване на близки семейства в събота вечер. липсата на попадения придаде на събитието допълнително усещане за още по-фалимна атмосфера и уют.
даже нарушенията, които бяха извършени, не можаха да убедят зрителите, че гледат истинска битка между непримирими съперници. единствено изключение направи в. минев, но и неговото каратистко изпълнение в 78-та мин. си остана като неразбран композитор-формалист по времето на соца – изолиран и без никакво влияние.
лошото в случая е, че на ‘лудогорец’ му предстоят срещи в лига европа, а там срещу разградчани в никакъв случай няма да играят така, както игра днес ‘ботев’. ‘канарчетата’, освен точка в актива си, също не спечелиха кой знае какво от ‘дербито’. и те се впуснаха в рутината на ‘просто поредната шампионатна среща’ и си изкютаха работния ден по живо, по здраво.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *