абцелютно реална надежда

.

linux-python-logo1

.
никак не е лошо от време на време да си припомняме кои са истинските и стойностни неща в живота. те могат реално да ви спасят от неподозирано количество неприятности и главоболия, особено ако сте между 10 и 16, 17-годишна възраст, имате поне 10 mbit/s интернет връзка и комп, произведен миналата година.
в такъв случай, пред вас се открива наистина уникалната възможност да си осигурите едно спокойно и безметежно, откъм тревоги за насъщния бъдеще. достатъчно е да проявите малко умствено старание, последователност и систематичност, и шансовете ви да прекарвате отпуските си на санторини, или дори ибица, съществено се увеличават.
при това няма да ви се налага нито да се превръщате в някакъв жалък подопечен на някое още по-жалко въплъщение на главния герой от любимата епопея на масовия българин – ‘кръстникът’ за да ви метнат някой прекрасен ден в някоя прекрасна канавка като прекрасна мръсна салфетка, нито да си отдъхвате слушайки нескончаемите тиради на черната патка, кои били най-големите географи в миг мрадър, нито пък ще ви се наложи да изпитате в лично качество истинността на твърденията за неблагоприятните последици от въздействието на атмосферните условия върху човешкия организъм при изпълнение на служебните му задължения.
истинските знаци от отвъдното вече са тук и благодарение на специфичната четливост на кода и подчертано модулния им характер компилират за своите носители уникален подаръчен комплект от тиха удовлетвореност и възстановен душевен баланс по картовите разплащания!
нужно ли е да споменаваме и уникалната възможност по всяко време да освободите от досадното ви присъствие вашето незаменимо съкровище и да й предоставите възможността да развива собствения си стил под мъдрата опека на някоя специалистка по успешните връзки?
и с всички тези благини и привилегии можете да се сдобиете с един единствен, гениален ход – усвоявайки основни навици и умения за работа с python и някоя непретенциозна ide! e, и малко специализиран английски, разбира се, което и без това е неизбежно. (поне до онзи щастлив исторически ден,  в който най-съвършената лингвистична система сред говоримите човешки езици – съвременният български книжовен език (сбке) не стане единствения практикуван език в целия свят).
ако още не сте се досетили за какво става дума, ето го решението:
https://www.python.org/
както всички гениални неща – просто и елементарно!
***
p. s.
а, да! ако майка ви, баща ви, брат ви, кака ви, братчет ви, вуйчо ви, чичо ви, баджанака ви, шурея, зълвата, девер ви, тъщата, тъстът или по-близко аверче си имат из територията на ентелегентността (и такъви подобни) некоя и друга тец из маришкия басейн, ич ни са и пънети! ич, биля!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *