без сериозни пробойни

.

cherno_more__05217_zoom

.
17.08.2015 г.
берое – черно море 1 : 1
***
черно море започва да се превръща в сериозен фактор у нас! жалко, че във варна няма един приличен, модерен, европейски стадион та най-после да се получи сериозна борба за върха! напоследък уж се говори за някакво раздвижване по въпроса, но предстои да видим. когато става въпрос за някакъв проект в по-отдалечената от софия част на страната, нещо странно се случва с нивата на държавническия ентусиазъм.
атанас зехиров е името, което ще запомним от този мач. младежът показа недвусмислено, че след вече многогодишно редовно практикуване на любимия спорт, най-после е разбрал за какво става въпрос, и как точно трябва да се подхожда към коженото кълбо с помощта на долните крайници и накъде горе-долу трябва да е насочена траекторията му, когато целим да оставим добро впечатление у треньора, а публиката да се изкефи максимално. браво, атанасе! блъскай здраво, и ако до края на първенството изтряскаш още един такъв гол, ивайло петев може и да  попита за телефонния ти номер! пък после … може и снимка с меси!
rate by saznc.com  –  5, 1
***
с цел все по-пълно и комплексно обслужване на своите читатели saznc.com има удоволствието да информира широката общественост, че с днешна дата въвежда своя собствена система за категоризация на срещите от любимото ни футболно първенство наречена ‘saznc.com rate’! това е прецизна, десетстепенна рейтингова система за класификация на качеството на футболната игра във всяка среща, ескалираща от най-ниско до най-високо качество във възходящ ред.
да ни е честита новата придобивка и за много високи рейтинги!
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *