опет ни изпревариа!

.

2015_World_Championships_in_Athletics_logo

.
28.08.2015 г.
пекин, китай
световно първенство по лека атлетика
***
лош късмет ли беше, незавидна съдба ли? както и да го наречем, фактът си е факт и ще си остане такъв до второ нареждане. или до второ пришeствие – сърбите пак ни изпревариха! и на това сп!
ивана шпанович се класира на третото място в дългия скок, и во пално съответствие со правилнико и биде присожден адин брой брондзов медааал …
така че – за сърбия брондзов медал! за българия …
нищо, здраве да е! некой дан и на нашата улица че огрее сунце, и па ке сме пред них. в леката атлетика. за другото, ке видиме!
***
(p. s. дълбоко потресена от новината за поредния сръбски успех, супер яката поп-фолк дива прашка направила следното изявление пред баба си и вероятната си тъща, ей тъй – както си люпела семки и замезвала с прясна пача: ‘абе нещо не им е съвсем у ред на сръбите! а – а! щом са се фърлити да се абят у спорто, от них ора не става! а – а! требе да се сасредоточаю као лепата мрена, онаа, оперхидролената бошнячка со големите очи и големото гарло, дека опет се гласи да ни се пльосне у центаро на софията! па щела да друса кълке пред нашето юначине! начи, таа нема спирка, ей! ма язека, че съберем повеке ора на мойо концерт! че види она, кой йе истинската дзвезда у бугарско! а – а! ама и нашите са ноо големи предатели! менека никой така и ме не покани ни еднажка у сръбия!’)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *