опит за продължение

.

 

 

 

.
ако в края на най-приятната част от годината някой се опитва да ви цака с топла бира на плажа или нещо друго леко започва да ви къса нервите по никое време, редакцията на saznc.com ви предлага няколко алтернативни варианта за приятен завършек, а защо не и на някакъв вид продължение на отпуската, ако вече ви се налага да подновите трудовата си дейност.
от 31.08 до 17.09.2017 г. в две европейски и две съседни на континента страни – финландия, румъния, израел и турция ще се проведе 40-то издание на ‘fiba-eurobasket’.
за нашите редовни читатели не е никаква тайна, че този турнир е едно от централните спортни събития за сплотения ни колектив, и при всяка възможност се опитваме да отразим по-важните тенденции под европейския кош.
не по-малко доказано релаксиращ ефект има и един друг спортен event, този път отвъд океана, особено след историческия бляскав триумф на григор димитров в синсинати. от 28.08 до 10.09.2017 г. световният тенис елит (с изключение на джокович) се събира за поредния як купон, и както винаги се очакват нови върховни изпълнения при поредното издание на ‘us open’.
така че слагайте бирата в хладилника и си включете телевизора на ‘бнт hd’ и ‘eurosport’!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *