новият лудогорец

.

5099741

.
12.09.2015 г.
берое – лудогорец 0 : 0
***
като се затюхкали и зачупили пръсти някои, как щял да изглежда новият ‘лудогорец’ след основния ремонт на състава! ми ей го на как изглежда – след позора със ‘славия’, днес отвово покори нов връх – изключително престижно равенство, този път с новия хит на ‘а група’, ‘берое’ – страшилището за датските клубове! за футболните.
недоволства е. ераносян. от какво толкова недоволства така и никой не разбра. възпитаниците му редяха кое от кое по-опасни положения пред вратата на съперника и само благодарение на някаква чудодейна извънземна сила топката така и не попадна в мрежата зад макенджиев.
заслужава си да се отбележи и една от кулминационните точки в срещата – апселютно незаслуженото изгонване на дяков за втори жълт картон. тасков нямаше никакво основание да прибягва до такава крайна мярка и направи изключително неприятно впечатление на всички.
за сметка на това пък новата бразилска надежда на разградчани натаниел впечатли силно с играта си. избираха шампионите, избираха, и накрая избраха! натаниел смая и очарова! чудесно се е аклиматизирал и сега няма кой да го спре да развива таланта си! и л. саша и кафу и те впечатлиха с майсторските си изпълнения и с чиста съвест ще си приберат тлъстите заплатки, да си имат парички, чи бензина многу скъп.
след края на мача се намериха отделни изолирани маргинали, намусено мрънкотещи по повод на резултата, обаче това е положението. понякога съдбата е изключително жестока и несправедлива и по-добрият не винаги пичели! но на нея май това и е работата през по-голямата част от времето, и всеки по-интелигентен човек, сдобил се с поне един бял косъм на главата, не би трябвало да е изненадан.
 ***
сега вече е безпощадно ясно, че ще видим български отбор в групите на шл и лига европа, точно когато онзи прочут баща купи колело на малкия си син – някой друг път.
rate by saznc.com  –  6,1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *