нетрадиционно сътрудничество

.

.
13.10.2018 г.
софия
футбол, мъже
българия – кипър 2 : 1
uefa nations league
league ‘c’, група 3
***
блъскаме без особен успех по кипърския бетон малко след полувремето. в един момент тодор неделев решава, че трябва да даде шанс на страхил попов да се реваншира за грешката през първото полувреме. може би интуитивно усетил, че атаката не бива да губи temp, без да я балтави, от въздуха, с едно докосване, страхил я хвърля някъде около дузпата. там с лъвски отскок извисява ръст кирил деспотов и безпощадно презицно я забива по правата в горния десен ъгъл на кипър. хладнокръвно и точно без да изпада в паника пред гола. яко!
десетина минути по-късно. отново страхил попов, и отново без да я бави, центрира още веднъж към дузпата и там отново има лъв с корона, който да я блъсне в мрежата от все сърце. този път, изненада! на позиция чака неговият добър приятел – тодор неделев. и той от въздуха, и той от воле и най-важното – неспасяемо.
нещата започват да стават сериозни!
не е изключено след два дни да повторим упражнението и в осло. отново. за затвърждаване на знанията. е, може и някой от останалите трикольори да се осмели да си изпробва силата на удара! и даже не един път. ще има на разположение цели 90 минути. ние няма да му се разсърдим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *