смело към дъното

.

arrow-down-to-bottom--ios-7-interface-symbol_318-34332.png

.
18.09.2015 г.
литекс – черно море 1 : 0
***
колко време още ще мине, и какво още трябва да направи данило асприля, за да се сети някой отговорен фактор в бфс да му съдейства за издаване на български паспорт, ако все още няма, и респ. повиквателна за националния?
натурализацията на футболни таланти от чужбина е крайно наложителна! има ли все още някой, който не е убеден в тази нужда, или ще продължаваме да копаем дъното с националния отбор!?
rate by saznc.com  – 5,1
***
19.09.2015 г.
монтана – славия 1 : 2
карачанаков се оказа истинско шило в торба! защо да не се поразмърда и той с националната фланелка? същото се отнася и за ст. балджийски от ‘монтана’. спокойно биха могли да се пробват поне за едно полувреме! едва ли четвъртите в света ще изглеждат много по-зле след тяхното евентуално включване! именно по тази причина, и за да избегнем уверено продължаващото ни пътуване към поредното дъно за нашия футбол:
‘уважаеми г-н петев,
от името на редакционния колектив и милионите читатели на saznc.com, позволете да предложим на вниманието ви кандидатурите на г-н антон карачанаков, понастоящем подвизаващ се твърде успешно, за условията на българския клубен футбол, като атакуващ полузащитник в отбора на фк ‘славия’ сф и станислав балджийски, нападател с якро изразен афинитет към атакуващия начин на игра, и не по-малко открояваща се индивидуалност, основна движеща сила от състава на приятната изненада на сезона – фк ‘монтата’! със сърцатата си и всеотдайна игра двамата футболисти заслужават напълно доверието ви и поне минимален шанс да дадат своя принос за едно далеч по-достойно представяне на изпадналия в крайно незавидно положение национален отбор, още при някоя от предстоящите му изяви.
19.09.2015 г.
с уважение: огромна част от поддръжниците на българския национален отбор по футбол
***
rate by saznc.com  6,5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *