кратък проблясък

.

61200448

.
01.09.2013 г.
любимец – левски  0 : 2
***
по никакъв друг начин освен като ‘лек проблясък’ не може да се определи победата на левски. за кого от сините привърженици обаче, победа над любимец, и то само с  0:2, би могла да донесе истинска радост? и резултатът, и самите ‘сблъсъци’ между двата отбора никога не биха могли да носят друг, освен протоколен характер.
играта на левски все още не удовлетворява, макар и след включването на м. иванов да е с една стотна по-смислена. незабравими спомени оставиха у зрителите уникално неповторимите изпълнения на дуото вутов – велев, особено едно ‘взаимодействие’ в 75-та мин. успокояващо донякъде е наистина майсторският гол на вутов в 83-та., дошъл като необходим реванш след не особено убедителното включване на младока. интересно ще бъде да проследим дали ще продължи да бележи и в другите мачове или това и било просто мимолетна случайност.
ако трябва обаче да се върнем в сериозния тон и да се смразим с още цял куп хора – продължаваме да сме силно скептични, че с този състав отбора някога би могъл да постигне наистина сериозен успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *