левски стартира очаквано неубедително

.

61200448

.
18.07.2015 г.
ботев – левски 1 : 1
***
новият сезон в а група ни предоставя и възможността да се насладим на играта на новите попълнения в съставите от висшия ешелон на българския футбол. георги костадинов вече се записа сред голмайсторите и довечера с чиста съвест може да очарова нежния пол с образцова двигателна култура, главно в областта около кръста, в някоя поп-фолкджийница. (дано да грешим, но опитът сочи, че вероятността не е много голяма!)
под бурните аплодисменти (и откъслечни викове ‘олеле, майко!’) на емоционалната публика в коматево двата отбора показаха, ако не друго, то поне прилични количества желание за изява и прилично темпо на игра. някакви особено запомнящи се или майсторски отигравания не се наблюдаваха (с изключение на изравнителния гол за ‘ботев’ изработен от даниел генов), но пък мъжки сблъсъци имаше в изобилие. за радост на многобройните почитатели на канадската борба и бойното самбо у нас.
за ‘левски’ отдавна е ясно и категорично като бял ден – без голям, сериозен спонсор, утвърден специалист за треньор (някой от класата и нивото на отмар хицфелд, юрген клоп, бруно лабадия и т. н.) и без качествени играчи от чужбина, скоро евротурнири няма да има!
този сезон, май ще е така. освен ако прясно обявеното ново бразилско попълнение за 1,8 млн. евро на ‘лудогорец’ не започне да възстановява успешно рубриката ‘гол след гол’. иначе ще ни се наложи да се наслаждаваме на … спортните успехи на сърбите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *