възможна интерпретация

.

б е ж а н ц и

.
един допълнителен щрих към картината на вътрешнополитическата ситуация в германия се провира като нелегален имигрант изпод теля на някоя балканска територия и осветява допълнително някои особености на вътрешнополитическата ситуация в страната.
ако например се опитаме да отговорим на въпроса, кои биха били повече, при един евентуален нов гастрол на руските танкове из околностите на берлин – протестиращите или посрещачите, може би моментната свръх либерална позиция на г-жа меркел към бежанците и мигрантите няма да изглежда толкова нелогична и необяснима.
разбира се, само за онези, които са наясно с колко точно верни ‘привърженици’ все още разполага кгб в немските провинции. (съвсем наскоро те много ясно продемонстрираха недоволството си от частичния срив в силата на тяхното влияние, в следствие на нарастващия брой неподвласти на пропагандата им жители на германия.)
като бивша гражданка на гдр, настоящият канцлер е доста по-напред ‘с материала’ от нейните западногермански колеги по отношение на личния опит с кадрите на джугашвили и берия, и най-вероятно осъзнава, че за да им се противопостави наистина твърдо няма да са достатъчни само политиките за защита правата на жените и повече дами като геополитически и стратегически анализатори на модни парцалки и аксесоари в медиите. въпреки че да се намерят либерали и демократи сред новодошлите съвсем, съвсем не е толкова лесно, а на моменти си е направо игра с огъня. но за куража и смелостта – поздравления!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *