и ти ли бруте?

.

10118

.
26.09.2013 г.
литекс – локомотив пд 2 : 1
***
мимолетно просветналата надежда, че този сезон в ‘а група’ освен ‘лудогорец’, ‘ботев’ и ‘левски’ като сериозен и пълноценен конкурент ще се появи още един отбор, в лицето на ‘локо’ пд, угасна. днешната среща загаси мъждукащия й пламък и небето над българския клубен футбол стана по-тъмно. ‘железничарите’ от пловдив се присъединиха към ‘славия’, която изигра в ловеч почти идентичен по-ниското си качество мач. днес всички илюзии, че черно-белите имат сериозни амбиции и цели, бяха убити и голата истина за българския ‘ювентус’ лъсна в целия си ‘блясък’.
никакви амбиции, никакви цели. всичко е било вятър и мъгла. кютане в средата на таблицата, без много напрягане. пък и защо? тлъстите заплатки си вървят, чалгаджийниците и дискотеките са си на мястото и ни чакат. нали като се изпльокаме на дансинга, трябва да имаме сили да покажем какво можем и като танцьори! защо да се изразходваме в тъпи тренировки и мачове в малки провинциални градове? кютане, кютане му е майката, останалото е бошлаф! никаква сериозна подготовка не води ‘локо’ пд и не е водило. провинциална посредственост и никакво развитие.
днешната игра и поведение на ‘локомотив’ пд ни кара сериозно да се замислим върху смисъла от отразяване на шампионата. засега ще продължим да го правим, но ще се ограничим само върху отборите, които го заслужават. към днешна дата това са: ‘лудогорец’, ‘ботев’, ‘левски’ и ‘берое’. в случай, че някой от тях повтори днешното поведение на ‘локо’ пд, той ще сподели съдбата му в тази категория.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *