силно знаково начало

.

0510a7632

.
провидението винаги осветява пътя на хората с мисия в живота и сигнализира околните за подвизите, които предстоят да бъдат извършени от тях, със знаци било то под формата на знамения или необичайни случки, било с постъпки трудно обясними за простосмъртните, но изпълнени със символен капацитет и несъмнено подсказващи потенциал за бляскава публична кариера.
почти перфектно и физиологически пълнокръвно въплащение на тази емпирично доказана теза ни дава едно фундаментално интервю на една приятелка от ученическите години на супер яката поп-фолк дива прашка за таблоида ‘народно ревю’. от него става ясно, че още като девойка прашка изпитвала неудържимо влечение към обществени пърформанси и обичала да смайва хората, разминаващи се с нея по улицата и на други места с лични откровения и неугасима човешка топлина. от въпросното интервю с високопоставените ни колеги става ясно, как веднъж, в 8-ми клас, докато двете верни приятелки се разхождали в училищния коридор на родното им соу, насреща им се задал учителят по физика. живият и пъргав ум на прашка веднага й подсказал, че пред нея изниква удобна възможност за изява, която не бива да пропуска. сложила ръце на бъдещия най-известен ханш на републиката, хванала бельото си под лятната рокля, не много дискретно подсказваща напиращия под въздействието на хормоните ярък сексапил, с вече добре отработено движение го попридърпала нагоре и рекла: ‘уф, няъ кой ми дигни бикин’ти!’
виделият не едно и две уникални ученически изпълнения преподавател за миг вътрешно се позачудил на посланието, дотогава прашка не блестяла с някакви особени таланти, но после си дал сметка, че на хоризонта изгрява нова супер яка vip-персона.
не ни остава нищо друго, освен да следим със затаен дъх всяка проява на най-важната личност в любимата ни татковина, която без великите си vip-водачи би потънала в мрачните подземия на сивата посредственост и духовната безпътица.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *