достойно представяне

.

00517489

.
с настоящата публикация бързаме да запълним една съществена празнина в подопечния ни блог, заплашваща да влоши имиджа ни на сериозна медия.
вероятно мнозина наши читатели са учудени от липсата на материали посветени на най-големия български тенисист на всички времена – григор димитров. за спортните успехи на гришо се е изписало и изговорило много, а и сухата статистика е винаги под ръка. едно друго негово, не точно спортно постижение, ни кара да се чувстваме горди, че сме българи и издига авторитета на родината в не по-малка степен от победите на корта.
става дума за успешно реализираната идея, отношенията между българия и русия да навлязат в нов етап на развитие, затвърждавайки още повече близостта между двата народа.
сигурни сме, че интелигентността на читателите ни е на достатъчно високо ниво и те разбират отлично за какво намекваме и без да споменаваме имена или пък да навлизаме в подробности. григор наистина заслужава най-искрени поздравления, щом не просто е успял да привлече вниманието на най-красивата, но и на най-претенциозната и капризна тенисистка в света. поради тази причина сме склонни да му простим донякъде и вече не толкова бурното спортно развитие от началото на кариерата му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *