диалогът съществено се задълбочава

.

W3YzxoH

.
отговаряйки на повика на нашата съвременност за по-нататъшно разширяване на хоризонтите пред българското изкуство, и ръководени от девиза: ‘за все по-пълно и всестранно задоволяване нуждите на дамските общества от актуална и точна v i p – информация’ многочислени слоеве от женското население посрещнаха с небивал интерес поредната бляскава изява на техните духовни водачки и пътеводни звезди в живота – супер яката поп-фолк дива прашка и нейната известна пиарка и ценителка на мъжката красота кюлотина космитестикулова.
неволни свидетели на една особено задълбочената дискусия по този повод станали представители на противоположния пол, случайно озовали се в непосредствена близост до отбрана женска компания, в непринудената обстановка на квартална градинка, някъде в южната част на един областен център.
те били очаровани от задушевната атмосфера на разговора, в който оживено били обсъдени последните новини около неустоимо любопитното и криволичещо в житейските си пътеките творческо битие на двете v i p – персони.
централна тема на разговорите, разбира се, било последното неделно двучасово интервю на прашка по една от националните телевизии. в него супер яката поп-фолк дива се впуснала подробно да описва неволите около последното й участие във вечерната програма на сериозно увеселително заведение в **x**.
особено силно впечатление на дамите от кварталната компания направил критичния момент в преговорите при уточняването на конкретното парично възнаграждение, необходимо за да се получи безпроблемно и запомнящо се шоу от висша поп-фолк класа. всички били единодушни, че претенциите на собственика на заведението, за включване на допълнителни еротични елементи в програмата за вечерта, не заслужават нищо друго, освен категорично осъждане.
не бил подминат и проблема с изпадналите под въздействието на алкохола клиенти, които в малките часове на денонощието изненадващо започнали да предлагат компанията си на звездите по недопустимо настоятелен начин. все пак с удовлетворение било отбелязано, че до някакви особено неприятни инциденти така и не се стигнало, а единственият по-сериозен резултат били няколко неволни физически контакта между горни мъжки и долни дамски крайници по време на традиционната емоционална кулминация на шоуто, когато увлечени във вихъра на танца, участниците са възприемали всички епидермални отърквания като трогателен приятелски жест на внимание, а не като елементарни домогвания, както погрешно биват интерпретирани от някои особено яростни недоброжелателите на духовно извисената в категоричните си послания поп-фолк култура.
в хода на дебата станало ясно още, че дамите не били докрай съгласни с избрания от гримьорите на телевизията аутфит, тъй като по думите им, той представял техните кумирки в недостатъчно свеж вид. предвид на опасността от опасен рецидив, било взето решение да се изпрати колективно протестно писмо с цел, в бъдеще такива пропуски и неточности да бъдат своевременно отстранявани.
веднага след края на интелектуалната сбирка всички участници констатирали общото си задоволство от пълноценното преживяване и си обещали да продължат срещите-разговори и за напред.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *