всяко добро за зло

,

cherno_more__05217_zoom

.
31.08.2013 г.
черно море – лудогорец  3 : 1
***
защо им трябваше на лудогорец да бият партизан? за да играят срещу базел, за да си премерят силите с редовен участник в групите на шампионската лига? да си сверят часовниците с качествен отбор и да разберат къде точно се намира родният футбол? е, направиха го. резултата? тежка депресия. струваше ли си да се хвърляш в предварително загубена битка, да подлагаш на унижение и малкото качествени футболисти направили що-годе приличен отбор?
не беше ли по-логично да им се спести подтискащата втора загуба в швейцария? не беше ли по-добре мачът да се изиграе от резервите вместо титулярите? какво имаме сега – смачкан шампион със стъпкано самочувствие. какво ни очаква? псв айндховен, динамо зг и черноморец од.
някои казват, че сме извадили късмет с тези отбори. за динамо сме склонни донякъде да се съгласим, но отсега е ясно какво ще се случи в двата мача срещу псв. дано този път не се държим като мазохисти и в реванша срещу холандците да видим какво може и вторият отбор на разград. в противен случай е много вероятно шампионите да инкасират и още загуби, този път я от гоце делчев, я от любимец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *