все по на изток

.

5099741

.
12.08.2015 г.
лудогорец – черно море  0 : 1
суперкупа на българия
***
центърът на българския клубен футбол все по-категорично се измества още по на изток до самата ни морска граница и точно в центъра на стария одесос.
варненци могат и несъмнено са дволни от най-новата си придобивка.
до къде, обаче, се простира търпението на ръководството на шампионите и на феновете им? след интензивна постевропейска шопинг терапия, очакванията също се повишават заедно с направените разходи. няма как веднага да се получат лелеяните резултати, но най-вероятно те ще бъдат постигнати.
с последните три нови попълнения (двама бразилци и един румънски национал от днес) ‘лудогорец’ е с един почти нов състав. качеството на играчите е най-високото в нашия шампионат и титлата би могла да им се изплъзне само при изключително неблагоприятно стечение на обстоятелствата. след около месец този отбор ще започне ‘да мачка’ всичко наред и най-вероятно догодина ни очаква нова европейска епопея.
тогава отново ще започнем да се държим като лица от мъжки пол, отдавна прехвърлили тинейджърска възраст, които подскачат като петгодишни момченца, току-що получили подърък от снежанка на коледна вечеринка. многобройните прогнози в същия смисъл, изразени от не един екстрасенс и феноменален контактьор, само допълнително затвърждават вътрешното ни убеждение в истинността на светлите очаквания.
ау, че хубаво ще е!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *