берое – герой е!

.

BeroeLogo

.
30.08.2013 г.
берое – нефтохимик 2 : 0
***
който го може, си го може …  с риск да станем банални отново ще се върнем към старата ни вече теза, че южна българия умива лицето на футболното ни първенство, а тази вечер то получи и едно екстра обръсване с одеколонов бонус.
динамичен, открит, техничен, приятен за гледане мач най-вече и преди всичко от страна на ‘берое’.
любопитно ни е да видим в края на шампионата кой от трите отбора, които повишават нивото на формата си, ще бъде по-напред в класирането: ‘локо’ пд, ‘славия’ или ‘берое’. с най-голям шанс като че ли е ‘локо’ пд, но все пак да не прибързваме излишно.
най-много се набиваше на очи венцислав христов, който освен че вкара една дузпа, в 63-та мин. изтряска такъв удар към стража на нефтохимик, че с него спокойно би могъл да кандидатства за златната топка на ‘франс футбол’. отговорът на караманов, също се оказа на ниво, след като отправената заплаха за професионалната му репутация,  изхвърча в ъглов удар.
отчитайки опасността бургаските фенове да ни погледнат леко недружелюбно, за ‘нефтохимик’ ще кажем само, че играчите му направиха от ‘берое’ отбор – герой. бихме могли да отидем още по-нататък в коментара си, задавайки въпроса: ‘срещу колко души точно трябва да играе нефтохимик за да навакса 2 гола изоставане?’ – но няма да го направим за да не затворим завинаги вратата на южното черноморие за скромната ни персона. пак по същата причина ще се въздържам и от обстойни коментари по отношение на ‘черноморец’. поне до онзи момент, когато от клуба не произлязат действия, подлежащи на някакви минимално положителни оценки.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *