баба манга предсказала разстройството на прашка още преди 30 години

.

cc4d1fb96fd3a8847afa5d727a9e306c

.
‘крушката си има опашка!’ е казал мъдрият български народ, и то не случайно види се! малко след изписването на прашка от академическата болница ‘свети врачките’, където фолк-съкровището възстановяваше сили след прекарано остро стомашно-чревно възпаление, в публичното пространство беше огласена информация, че още в далечната 1985 година феноменалната българска пророчица баба манга била споходена посред нощ от необичайно видение под формата на сладострастни женски задни части, ‘обути’ в червена прашка.
след като няколко пъти обиколили въздушното пространство на одаята, задните части се спрели в ъгъла до гардероба и започнали да се тръскат като купчинка натурално желе, движени от необяснима за обикновенните хора сила. постепенно за***кът се затръскал с такава бясна скорост, че започнал да освобождава съдържимото в дебелото му черво.
ужасената пророчица побързала да се прикрие със завивката, но вулканът от биологично преработени порции свинско шкембе и прясна пача бил толкова силен и неубоздан, че стените и скромната мебелировка понесли непоправими щети и трябвало да бъдат заменени.
при мисълта за нуждата от такива сериозни разходи, баба манга тутакси се пробудила и тежко изругала на почти литературен македонски: ‘ех, рекла старицата, има да се освинкя некой, ма нема да е сегиш!’ и ей, на, верно – имало! тъй че, от време на време, заслушвайте се какво казват бабите, може и да ви свърши работа.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *